söndag 28 december 2014

Årets sista, sista, sista...


Årets sista ChokladFrukost hölls i Minas Chokladstudio i går. Vi kokade årets sista Knäckvulkan för någon vecka sedan. Nu på tisdag är årets sista öppetdag och då serveras årets sista ChokladFrossa. Känns lite sorgligt att fokusera på SISTA, känns som allt tar slut. Nu fokuserar vi istället på det nya fräscha chokladår vi har framför oss!

Extraöppet inför Nyårsafton
Tisdag 30 dec kl. 10-16 
Då packar jag gå-bort-presenter, chokladkaféet är öppet 
och det går fint att boka ChokladFrossa.

Året 2015 blir det år då vi kommer fortsätta med våra populära ChokladFrukostar precis som vanligt, alltid sista lördagen i månaden. Ett tips är att följa oss på Facebook eller Instagram, för då missar ni inte alla extrainsatta frukostar som serveras. Vissa månader är det ju frukostbokningar varje helg :-). Vi har öppet helgfri fredag kl. 13-17 och lördag kl. 10-14 precis som vanligt året runt. Övriga dagar och tider bokar du ditt besök.

Nu kör vi på för fullt med Minas Minikurs i lilla Chokladvillan, mitt mellan Trolle Ljungby slott och Tosteberga. Info om vad kursen innehåller hittar ni på www.chokladstudion.se klicka på provningar & upplevelser. Just nu finns det platser den 28 januari till Minas Minikurs och är ni ett gäng på minst 6 pers så kan ni boka en egen minikurs närhelst det passar. Fler datum kommer.

Tackar ödmjukast för att ni mumsar Minas choklad och besöker oss så flitigt så att jag kan få arbeta med min chokladdröm! Önskar er ett gott slut på detta fina Chokladår och hälsar er välkomna in i det nya året med massa nya chokladutmaningar som väntar!



Chokladhälsningar
Mina


måndag 15 december 2014

Extraöppet - Chokladiga julen är här!


Jihooo vilket mörkt och mysigt chokladväder det är just nu! Och det är inte långt kvar till julafton. Här i Minas Chokladstudio tillverkas chokladgott för fullt. Det kokas Knäckvulkaner och chokladfudge, spritsas praliner, gjuts chokladbräck, rullas Minas Mozart och bakas Morfar Valters pepparkakor. 

I vår lilla butik hittar ni stickat i pralinernas fyllningars färg från Animamea Garn, honung och drycker från linas och binas, fin vinäger gjord på dessertvin från Doktorenhof , massageolja med choklad från Havtornsspecialisten, vetekudde med kakaobönor från Mie och skinnfällar från Linds Binäring.

Vi har även kanelstång från Sri Lanka, vaniljstång från Madagaskar, lakritsrötter från Iran, råsocker från Mauritius och ett 10-tal olika sorters choklad i pelletsform som är lätt att smälta och använda till julbaket. 

I chokladkaféet serveras varm choklad från vår meny med 10 olika sorters drickchoklad. 

Extra julöppet i Minas Chokladstudio:
v. 51: måndag-fredag kl. 13-17 & lördag kl. 10-15
v. 52: måndag-tisdag kl. 10-17 & lördag kl. 10-14
v. 1: tisdag kl. 10-16 Chokladshopping inför Nyår!

Det finns fortfarande 2 bord lediga till årets sista Chokladfrukost den 27 dec kl. 10. Välkomna att boka bord med sms 0768716884 eller mail amina@chokladstudion.se

Välkomna till Minas Chokladstudio, mitt i hjärtat av skånska Rinkaby 
eller i vår e-butik om du bor för långt bort!

Chokladhälsningar
Mina & Nanette