måndag 22 februari 2010

ChokladFrukost


Idén kan man nästan säga att jag stal av en kund som ringde och undrade om man kunde äta frukost i Minas Chokladstudio. Självklart, sa jag direkt!
När jag avslutat telefonsamtalet med en bokad frukost på halsen, började mina tankar snurra i huvudet. Vad skulle en frukost i Minas Chokladstudio innehålla? Svaret är självklart, choklad!

Boka Minas ChokladFrukost sista lördagen varje månad. Kl. 10:30-12:00 dukar vi fram en buffé med chokladvåfflor, Minas sylt, fruktsallad med choklad, scones, dinkelbröd med chokladbitar, Minas chokladkräm till mackan eller våfflan, Minas müsli med krossade kakaobönor, yoghurt, fil, juice, chokladkaffe, varm drickchoklad och chokladte.

4 kommentarer:

 1. Jag fick just en stark lust att åka till Skåne och äta frukost! :-)

  SvaraRadera
 2. Vad kostar en frukost?? Skulle vilja boka till min födelsedag den 24:e april eller söndagen 2:e maj (mmamma 70 år!!) Chokladhälsningar! Maria

  SvaraRadera
 3. Caprifool; Du är så välkommen!

  Maria; 90 kr/person. Vi har platser kvar till den 24 april. Maila mig för att boka bord. Meddela antal frukostnjutare och mobilnummer. Välkomna!

  SvaraRadera
 4. Hej Mina, finns det två platser kvar till den 24/4? Kan man komma inom och betala i förväg om man skulle vilja ge bort det som present?

  Hälsningar
  Louise

  SvaraRadera