torsdag 25 november 2010

Extra Julöppet från 15 December 2010.

Från onsdag 15 december håller vi extraöppet i Minas Chokladstudio. Då är ni mycket välkomna alla vardagar kl 10-17. Fredag och lördag har vi öppet som vanligt (fredag kl. 13-18 och lördag kl. 10-14).

Från idag och fram till den 15 december har vi dessutom extraöppet så mycket som vi bara kan, förutom ordinarie öppettider (fredag och lördag). Är dörren öppen är du alltid välkommen, men för att vara på den säkra sidan är det alltid bäst att ringa innan.

För oss här i Minas Chokladstudio är det superviktigt att du som kund får njuta färska chokladpraliner på självaste Julafton. Maila, ring eller kom till oss live redan nu och gör din pralinbeställning. Veckan innan jul kan du då hämta ut så färska praliner att de nästan inte har hunnit stelna. Minas chokladpraliner görs av riktig vispgrädde, smör, riktiga frukter och bär. De är därför en färskvara.

De tovade vättarna på bilden kommer från Storegard.nu. De finns alltid som utställare i Minas Chokladstudio. Chokladbruna vättar i tovad ull, men Anna har även fått tillåtelse att lägga dit några röda och grå bara för att det verkar sälja bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar