torsdag 6 oktober 2011

Knäckvulkan

Först gjorde vi den som en klubba. Så en dag blev knäcken lite för hård, så att det var omöjligt att trycka ned klubbpinnen. Knäcken chokladdoppades och helt plötsligt blev det en av våra populäraste produkter. Vi kallade den knäcktopp till för några månader sedan när sommarvärmen gjorde att knäcken ville rinna ur chokladskalet. Knäckvulkanen var född och just detta vulkanutbrott gillades av kunderna. Isabelle (som ni ofta möter i kassan) sa att vi borde döpa om oss till Minas Knäckvulkanstudio. Alla köpte Knäckvulkanen!


Knäckvulkanen är som julknäck utan mandel. Vi doppar den i mörk choklad med 70% kakaohalt. Formen är inte så behändig, svår att bita av. Har man ingen kniv att dela den med, blir det till att stoppa in hela i munnen. Var beredd på minst 15 minuters tystnad ;-)


I veckan fick Knäckvulkanen en ny kompis smaksatt med lakritsrot och flingsalt. Mycket gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar