måndag 20 augusti 2012

Minas Chokladstudio 5 år!

Nu har redan 5 chokladiga år passerat. Underbart och helt fantastiskt hur många trevliga gäster vi serverat en kopp varm choklad till, hur många chokladpraliner jag rullat med mina händer och hur många öron som lyssnat till mina berättelser om chokladresor och pralintillverkning!

Minas chokladprodukter skickas som abonnemang till chokladälskare i nästan hela Sverige och kunderna berättar hur de tar med sig chokladen till släktingar i Schweiz, USA och Kina.

Tycker minsann att det går hyfsat bra, trots alla förmaningar om att choklad inte funkar på landsbygden. Men Rinkaby är kanske ingen riktig landsbygd, trots att chokladköket till och med är placerat i det gamla grishuset?!

Vi tänker fortsätta äta choklad i framtiden också, och hoppas ni tänker göra oss sällskap i många år framöver.

Självaste 5-årsdagen firar vi med Chokladkalas förståss! Lördagen den 8 september kl. 11-13 dukas det fram Minas Chokladtårtor, chokladdesserter, chokladkakor samt kanske en och annan chokladpralin. Chokladte, chokladkaffe eller Minas saft med fläder och vanilj njuter ni till. Kalaset kostar 55 kr/person och bokar plats gör ni med sms/samtal till 0768-716884 eller mail till amina@chokladstudion.se

Vi ses på Chokladkalaset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar