måndag 7 mars 2011

Månadschoklad, ett gott abonnemang

Minas månadschoklad är ett chokladpaket som kommer med posten en gång i månaden. Min mamma var min allra första abonnemangskund och sedan har gruppen långsamt vuxit, med kunder som besökte oss ofta men som nu har flyttat av olika anledningar.

Det finns två paket att välja mellan

1. Månadschoklad med praliner
En blandning av praliner med vit choklad, mörk choklad eller mjölkchoklad från vårt grundsortiment. Många av dem kan du läsa mer om här i bloggen.

Pris 350 kr inkl. frakt

2. Månadschoklad Minas eget val
I detta paket får du en blandning av något från hela Minas chokladsortiment, som chokladchips, chokladkakor med olika smaksättningar, chokladpraliner, chokladdryck, chokladdoppade nötter och surdegsknäckebröd.

Pris 270 kr inkl. frakt
Om precis en vecka är det dags att skicka nästa paket. Vill du inte missa det, skickar du ett mail till amina@chokladstudion.se med Namn, Adress, Telefon samt priset för ditt chokladpaket 270 kr eller 350 kr. Meddela gärna om du har följande allergier; nöt, mandel eller mjölk.

Med paketet får du en faktura, där du betalar för kommande månad om du vill fortsätta med ditt abonnemang. För Månadschoklad gäller 10 dagars betalning till Bankgiro.
I maj när solen tittar fram med sina värmande strålar tar Månadschokladen semester och återkommer igen i september.

1 kommentar:

  1. Jag skulle vilja beställa men tycker det är lagom med en hundring per månad. Finns det?

    SvaraRadera