söndag 24 oktober 2010

Bröllopsplaner - dags för inbjudan

De flesta av Minas chokladkunder som skall till att gifta sig kommer lite för sent. Det är nämligen blivande brudar som bjuds på choklad under möhippan; chokladfrossa, chokladprovning, chokladfrukost eller chokladmarinerad tupp med chokladsås till exempel.

När det väl är dags för möhippa är ju oftast inbjudningskort, dessert, presenter till gästerna och bröllopstårtan redan bestämt och klart. Därför skall Minas Chokladstudio nu bli bättre på att ta hand om den blivande bruden och brudgummen redan i början av bröllopsplaneringen.
Minas Chokladstudio samarbetar med Sofia, som är en riktig pysseltjej. Hon producerar presentkort till våra chokladaskar som på löpande band, och nu har hon gjort förslag på inbjudningskort. De kan självklart beställas i den färg och utförande som passar ert tema och bröllop bäst. På kortet fäster vi chokladbitar, så att gästen redan hemma kan smaka på vad som komma skall. Chokladbitarna kan dekoreras med brudparets initialer, temafärg eller loggo.

1 kommentar:

  1. Vilken fin idé! :-)
    Kramar fran Pfalz, Heike
    PS: Du kommer säkert att fa mycket besök framöver fran nagra av Rosqvists Buss, gruppen som besökte oss i förra veckan....

    SvaraRadera