måndag 17 januari 2011

ChokladMassage med vår egen ChokladMassör

När vi firade Rosa Lördag med insamling till bröstcancerforskningen för första gången, togs en massageolja fram av Mina och Havtorsspecialisten. Vår egen chokladmassör kom på besök och masserade många glada besökare.

Massageoljan innehåller havtornsolja, kakaosmör, aprikoskärnolja och mörk choklad gjord på vilda kakaobönor från Bolivia. Inga konstigheter, den går till och med att äta, men är inte jättegod! Massageoljan tränger fint in i huden, men undvik vita kläder efter massagen.

Kakaosmör är ett mättat fett som stelnar i rumstemperatur. Innan massage värms förpackningen i vattenbad eller inlindad i en värmekudde. Den smälter även av din egen kroppsvärme. Havtornsoljan är rik på fleromättade fettsyror och E-vitaminer som är bra för huden.

Vår egen ChokladMassör Barbro utför taktil massage. Mycket avslappning och beröring. Massagen ger dig ny energi och stimulerar kroppens må-bra-hormon, vilket även kan ha läkande effekter vid diverse krämpor.

Efter en massagestund på 45 minuter i Minas Chokladstudio avnjuter du en god chokladfika i vårt chokladkafé.Under våren 2011 kommer massören till oss var 4:e vecka och tider kan bokas 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 eller 17:00.

Datum: 4 februari, 4 mars, 1 april och 29 april.
Det går även bra att boka andra dagar och tider när chokladkaféet och butiken har stängt.

Pris:
Massageolja 180 kr
Massage med vår chokladolja och chokladfika 700 kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar