fredag 14 januari 2011

Minas Müsli

Fruktansvärt god frukost! Vi har ju en hel del rent av nyttiga alternativ i Minas Chokladstudio. Jag är en Müslimänniska. Äter gärna det till frukost med lite A-fil eller Havremjölk (eftersom jag inte kan dricka ren mjölk, med äta den som ingrediens i choklad som tur är!).

Min bästa barndomsvän äter Minas Müsli som snacks och gömmer påsen för sin äkta hälft. Müslin är mycket fin som strössel på glass och min morfar Hans kallar den för "helgmüsli". - Den innehåller ju bara en massa lyx och man får inte så mycket för pengarna!

Vi rostar flingor av dinkel, havre och råg tillsammans med kokos, mandel, linfrö och solrosfrö i ugnen, till fin krispighet. Detta blandas med gula russin, rostade kakaobönor, osvavlade aprikoser, torkad havtorn och tranbär.

När det serveras ChokladFrukost i Minas Chokladstudio är Minas Müsli en självklar ingrediens.

I vår webbutik hittar ni müsli och mycket mer om ni inte har vägarna förbi Rinkaby, vill säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar